Bygga Takkupa & Vindskupa i Borås

Vill du maximera boytan i ditt hem och samtidigt ge det en touch av elegans i Borås? Våra takkupor och vindskupor är den perfekta lösningen för att förvandla din takyta till ett vackert och användbart utrymme.

Takläggning

Med vår expertis kan vi hjälpa dig till en takkupa som passar ditt tycke och smak.

Takrenovering

VI har lång erfarenhet av branschen och genomfört många lyckade projekt över hela Västergötland.

Takunderhåll

Besiktning, service & underhåll.

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Bygg eleganta takkupor och vindskupor i Borås Välj erfarna Takläggare i Borås

  Optimala lösningar för ditt vindsutrymme i Borås

  Våra vindskupor hjälper dig att utnyttja din vind på bästa sätt. Vi kan designa och bygga vindskupor som ger extra utrymme för olika ändamål, från avkopplande vindsrum till praktiska arbetsplatser. Vårt team av kunniga hantverkare arbetar med noggrannhet och precision för att säkerställa att din vindskupa blir ett perfekt komplement till din fastighet och din livsstil.

  Kostnadsfri offert

  Vi är ett välrenommerat och etablerat byggföretag som är känt för vårt kundnära tillvägagångssätt. Vårt stora kontaktnät gör också att vi hanterar alla typer av utmaningar. Som privatperson kan du också utnyttja ROT-avdraget. Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert och låt oss hjälpa dig med ditt takprojekt i Borås!

  Totalentreprenad och skickligt team

  Oavsett om du drömmer om ett ljust och luftigt kontor, ett mysigt sovrum eller ett inspirerande konstnärsutrymme, kan vårt skickliga team bygga takkupor som möter dina behov. För oss är det viktigt att alltid ge ett gott bemötande och överträffa våra kunders förväntningar. Våra hantverkare arbetar självgående och alltid med hög kvalitet i åtanke

  Få en gratis offert för Takläggning idag!

  Hör av dig till oss så får du en gratis offert för nästa takarbete på 010-551 64 64 eller mejla offert@taklaggare-boras.se

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 010-551 64 64
   Mail: offert@taklaggare-boras.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Borås

   Vilket typ av tak ska jag välja?

   De olika taken har olika fördelar och passar bra till olika typer av byggnader, både vad gäller stil och funktion. Vänd dig till oss för att diskutera olika val av material och få en gratis offert.

   Gör ni bara arbeten i Borås?

   Vi finns i Målsryd, som ligger strax utanför Borås, men när vi arbetar kan du hitta oss på lite olika håll. Vi utför arbeten framför allt i Sjuhäradstrakten i Västra Götaland. Det spelar inte så stor roll exakt var du behöver få hjälp med ett tak, vi tar oss gärna dit vi behövs. Exempel på orter där vi kan jobba är Borås, Bollebygd, Fristad, Sandared, Hyssna, Gesebol, Gånghester, Sexdrega och Hultafors.

   Hur vet man om det är dags att lägga om taket?

   Har taket börjat läcka är det hög tid att lägga om taket, men det bästa är om det görs lite tidigare än så. Tecken på att det börjar bli dags är om du hittar fuktfläckar på vinden, om det finns mossa på taket eller om du ser skadade takpannor.

   Går det att få ROT-avdrag?

   ROT-avdrag går att göra vid arbete med takläggning om du är privatperson och äger fastigheten. För mer information om vad som gäller för att få ROT-avdrag kan du kontakta oss eller läsa på Skatteverkets hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Dem hjälpte oss med om & tillbyggnad samt takbyte till vår 1-plansvilla i Arnäsholm, Borås. Enkelt hela vägen med kommunikationen och dessutom mycket trevligt bemötande från deras projektledare Magnus. Lätt att komma överens. Snyggt utfört arbete. Vi rekommenderar starkt!

   Villaägare, Arnäsholm

   Vi anlitadefirman för totalrenovering av tak till vårt hus i Målsryd. De bytte ut taket från grunden, med nya takstolar, takpannor samt skorsten. Arbetet har utförts på ett mycket professionellt sätt och med stor noggrannhet. Trevliga och de gjorde ett utmärkt jobb!

   Erik Y, Målsryd

   Vi var i behov av en fasadrenovering till vår bostadsrättsförening HSB Brotorp i Borås. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Arbetet utfördes inom avtalad tid och resultatet blev jättebra. Fick snabbt och enkelt en fri offert. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem, Borås

   Våra Takprojekt i Borås Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Fastighetshus Borås

   Renovering av tak samt takbyte till HSB. Engelbreksgatan i Borås.

   Takomläggning Villa Äspered

   Omläggning av tak på 1.5 plans villa med svarta tegelpannor i Äspered öster om Borås.

   Takarbete Skola Ulricehamn

   Vi åkte ut till Ulricehamn och utförde takarbeten och omfogning till Bogesundskolan.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 010-551 64 64
    Mail: offert@taklaggare-boras.se