Takomläggning i Borås

Vi hjälper dig med takomläggning, oavsett var i Boråsregionen eller Sjuhäradsområdet du finns i.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med att lägga om tegel, betong, papp- eller plåttak.

Lägga om Tak

För alla olika takmaterial så som tegel, papp, plåt & betongpannor

Takläggning

Helt nytt tak när du behöver det

Byta Takbeklädnad

Takbyten med möjlighet att byta material på ditt tak

Behöver du Hjälp med Takomläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Vilken typ av tak behöver du hjälp med? Vi lägger om alla typer! Tveka inte på att kontakta oss för en kostnadsfri konsultation och offert

  Privatpersoner

  Vi har 15 års erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med takarbeten. Vi kan ta hand om hela processen och även vara till hjälp till exempel vid frågor om ROT-avdrag eller ansökan om bygglov.

  Bostadsrättförening

  Företaget kan hjälpa bostadsrättsföreningar till exempel med besiktning av tak, takläggning, renovering och taksäkerhet. Våra erfarna takmontörer svarar gärna på alla era frågor om tak.

  Företag

   Under åren har vi hjälpt många företag med takarbeten, på en rad olika typer av fastigheter. Är ni ett företag som behöver få takarbeten utförda så tveka inte att kontakta oss. Vi letar alltid efter nya samarbetspartners!

  Står du inför en Takomläggning i Borås? Välj en trygg och auktoriserad totalentreprenör från Målsryd

  Säker Takomläggning med trygghetsgarantier

  Prisvärd och säker takomläggning med 15 års garanti.

  Totalentreprenad & projektledning

  15 års års erfarenhet inom totalentreprenad och tar gärna hand om hela arbeten från planering till styrning.

  Kostnadseffektivt med bra kvalitet

  Vi erbjuder alltid kostnadseffektiva priser med takmaterial från ledande leverantörer i Sverige.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 010-551 64 64
   Mail: offert@taklaggare-boras.se

   Om Takläggaren i Borås Lyckade takprojekt över hela Borås-regionen

   Investera i din fastighets framtid genom en Takomläggning

   Att lägga om taket är ett sätt att investera i din fastighets framtid, det höjer värdet på hastigheten och ökar säkerheten. Just säkerhet är A och O för oss, både under arbetets gång och för det färdiga taket. Kontakta oss för att få reda på mer om hur vi jobbar, vilka alternativ som finns för just ditt tak och för att få en gratis offert. Vi lägger om alla olika typer av tak, när du har behov av det.

   Anlitar du oss får du en seriös Takläggare med totalentreprenad

   Vi har 15 års erfarenhet av branschen och erbjuder totalentreprenad. Du kan lämna över hela arbetet till oss och slippa planering, samordning och annat krångel. Vi har utfört jobb på en rad olika typer av byggnader, som villor, bostadsrättsföreningars hus, skolor, kontorsbyggnader och kyrkor.  Vi vet vad vi sysslar med och du kan alltid känna dig trygg med att du får ett noggrant utfört arbete om du anlitar oss.

   Gratis hembesök och offert för Takarbeten

   Kontakta oss redan idag för att boka in ett gratis hembesök. På det sättet kan du få kvalificerad rådgivning för omläggningen av ditt tak. Du kan också få en fri offert utan att du binder upp dig till något.

   Vanliga frågor Läs vanliga frågor som uppkommer vid takläggning i Borås

   Hur mycket kostar det att byta taket?

   Självfallet är kostnaden en viktig fråga, men det är svårt att ge ett enkelt svar. Hur dyrt det blir beror bland annat på hur stort arbete som behöver göras och vilka material som används. För att få en fri offert med kostnadsförslag kan du vända dig till oss.

   Måste jag ha en takstege?

   För oss är säkerhet A och O och därför hjälper vi dig självfallet att följa Boverkets olika regler. För att få en tillräckligt bra taksäkerhet måste du ha en takstege. Det är för att till exempel takläggare och takskottare ska kunna utföra arbeten på taket utan att riskera att skada sig. Undrar du vilken säkerhet Boverket kräver eller vill du ha hjälp med att installera det som behövs får du gärna kontakta oss.

   När måste jag byta tak?

   Ett tak håller överlag en lång tid. Du kan räkna med att det normala är att det klarar sig i runt 30 år, men det beror lite på vilket material det handlar om och vilka påfrestningar det utsätts för. Även om så lång tid inte gått kan renovering eller byte bli aktuellt om skador uppstått eller riskerar att uppstå.

   Kan jag använda ROT-avdrag?

   ROT-avdraget gäller för takarbeten om du är privatperson och om du äger byggnaden. Det gäller inte för arbeten som görs för företag. Med ROT-avdraget kan arbetskostnaden sänkas med 30 %, vilket innebär en rätt rejäl sänkning av den totala kostnaden.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Dem hjälpte oss med om & tillbyggnad samt takbyte till vår 1-plansvilla i Arnäsholm, Borås. Enkelt hela vägen med kommunikationen och dessutom mycket trevligt bemötande från deras projektledare Magnus. Lätt att komma överens. Snyggt utfört arbete. Vi rekommenderar starkt!

   Villaägare, Arnäsholm

   Vi anlitadefirman för totalrenovering av tak till vårt hus i Målsryd. De bytte ut taket från grunden, med nya takstolar, takpannor samt skorsten. Arbetet har utförts på ett mycket professionellt sätt och med stor noggrannhet. Trevliga och de gjorde ett utmärkt jobb!

   Erik Y, Målsryd

   Vi var i behov av en fasadrenovering till vår bostadsrättsförening HSB Brotorp i Borås. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Arbetet utfördes inom avtalad tid och resultatet blev jättebra. Fick snabbt och enkelt en fri offert. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem, Borås

   Våra Takprojekt i Borås Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Fastighetshus Borås

   Renovering av tak samt takbyte till HSB. Engelbreksgatan i Borås.

   Takomläggning Villa Äspered

   Omläggning av tak på 1.5 plans villa med svarta tegelpannor i Äspered öster om Borås.

   Takarbete Skola Ulricehamn

   Vi åkte ut till Ulricehamn och utförde takarbeten och omfogning till Bogesundskolan.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 010-551 64 64
    Mail: offert@taklaggare-boras.se