Kontakta Takläggare i Borås

Vi hjälper er med alla sorters takarbeten i Borås med omnejd.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med takomläggning, takrenovering eller takbyten. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Takbyten

Vi arbetar med tegel, betong, papptak och plåttak

Takrenoveringar

Vi arbetar med helhetslösningar inom takrenoveringar

Takomläggning

Helt nya tak av alla olika material

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Är det dags att se över Taket?

  Dags för ett Takbyte? Oavsett om ditt tak bara behöver ett mindre arbete där enstaka takplattor behöver bytas ut, om en större renovering är lämplig eller om du vill byta ut hela taket kan du vända dig till oss. Vi lägger alla sorters takmaterial: tegel, betongpannor, papptak och plåttak. Vi har under åren utfört över 150 st+ lyckade takprojekt i bl.a; Ulricehamn, Limmared, Svenljunga, Bollebygd, Vårgårda, Herrljunga & Mollaryd

  För att komma i kontakt med oss så kan ni ringa oss eller mejla oss med knapparna nedanför.

  Lyckade Takprojekt över hela Borås & Sjuhäradsbygden - Med kostnadsbesparande och effektiva arbetsmetoder

  Varför välja oss?

  Vi har noggranna och punktliga takläggare med stor yrkesskicklighet. Vi har 15 års erfarenhet av branschen och lägger och renoverar tak av alla sorters material, som tegel, betong, plåt och papp. Vi erbjuder totalentreprenad och använder vårt breda kontaktnät för arbeten som ligger utanför vårt eget område. Uthyrning, montering och nedmontering av byggställningar har vi i egen regi. Du som blir kund hos oss kan alltid välja totalentreprenad och lämna över hela processen till oss.

  Kontakta oss för ett kostnadsfritt Offert-förslag vid nästa Takrenovering- eller Takbyte!

  Om ni har frågor eller funderingar så kontakta våra takmontörer för ett kostnadsfritt offert-förslag! Genom ett välutvecklat kontaktnät av underentreprenörer och leverantörer kan vi åta oss alla slags takprojekt.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 010-551 64 64
   Mail: offert@taklaggare-boras.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor som kan uppkomma vid takläggning

   Hur gör jag om jag vill ha ett gratis hembesök?

   Det är bara att höra av dig till oss, så bokar vi in en tid som passar dig. Vi gör hembesök i hela Sjuhäradstrakten, i de södra delarna av Västra Götaland. Under hembesöket kan vi titta på taket och diskutera olika alternativ och materialval med dig, så att du får den lösning som passar dig allra bäst.

   Måste jag anlita er om jag får en offert?

   Nej, en offert är ett gratis kostnadsförslag för att du ska kunna se ungefär vad kostnaden blir om du anlitar just oss. Offerten innebär inte att du binder dig att köpa något eller anlita oss för arbete.

   Vad innebär totalentreprenad?

   Det betyder att vi tar på oss att ordna hela projektet, allt från att sköta planeringen till att utföra arbetet. Vi har byggnadsställningar som vi hyr ut och monterar i egen regi och har kunniga takläggare och hantverkare. I de fall där arbete behöver göras som ligger utanför vår kompetens använder vi oss av vårt breda kontaktnät för att få in rätt kompetens. Du behöver aldrig samordna något eller leta upp fler olika aktörer.

   Vad kostar ett takbyte?

   Priset på ett takbyte beror på en rad olika saker. Till exempel spelar takets storlek roll, materialet spelar roll och om till exempel arbete för taksäkerhet ska göras kan det påverka priset. Kontakta oss så kan vi diskutera olika alternativ. Du kan få ett gratis hembesök och en fri offert.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Dem hjälpte oss med om & tillbyggnad samt takbyte till vår 1-plansvilla i Arnäsholm, Borås. Enkelt hela vägen med kommunikationen och dessutom mycket trevligt bemötande från deras projektledare Magnus. Lätt att komma överens. Snyggt utfört arbete. Vi rekommenderar starkt!

   Villaägare, Arnäsholm

   Vi anlitadefirman för totalrenovering av tak till vårt hus i Målsryd. De bytte ut taket från grunden, med nya takstolar, takpannor samt skorsten. Arbetet har utförts på ett mycket professionellt sätt och med stor noggrannhet. Trevliga och de gjorde ett utmärkt jobb!

   Erik Y, Målsryd

   Vi var i behov av en fasadrenovering till vår bostadsrättsförening HSB Brotorp i Borås. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Arbetet utfördes inom avtalad tid och resultatet blev jättebra. Fick snabbt och enkelt en fri offert. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem, Borås

   Våra Takprojekt i Borås Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Fastighetshus Borås

   Renovering av tak samt takbyte till HSB. Engelbreksgatan i Borås.

   Takomläggning Villa Äspered

   Omläggning av tak på 1.5 plans villa med svarta tegelpannor i Äspered öster om Borås.

   Takarbete Skola Ulricehamn

   Vi åkte ut till Ulricehamn och utförde takarbeten och omfogning till Bogesundskolan.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 010-551 64 64
    Mail: offert@taklaggare-boras.se

    Fri Offert