Lägga Papptak i Borås

Har du en fastighet som du vill lägga takpapp på? Då har du hittat rätt. Vi är ett professionellt takrenoveringsföretag med flera års erfarenhet i renoveringsbranschen. Vi är baserade i Borås och ser Västra Götaland som vårt arbetsområde. Välkommen att höra av dig för en kostnadsfri offert.

Lägga Takpapp

Specialister inom takpapp, tätskikt, papptak och underlagspapp

Takomläggning

Vi arbetar även med andra takmaterial så som tegel, betong och plåttak!

Takunderhåll

Besiktning, service och underhåll. Hör av dig om du vill att vi kommer förbi och ser över taket!

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Allt inom Takpapp, Underlagspapp & Tätskikt i Borås Vi arbetar även i Bollebygd, Herrljunga, Svenljunga, Tranemo & Ulricehamn

  Ska ni lägga om ert Takpapp i Borås?

  Om du står inför en takrenovering eller takreparation är takpapp ett utmärkt alternativ. Som material har det tyvärr fått något av ett oförtjänt dåligt rykte. Det beror först och främst på att det lades många bristfälliga papptak förr. Idag har tekniken utvecklats, både vad gäller arbetsmetoder och material. Om du har ett takarbete som behöver utföras är vi rätt entreprenör för jobbet.

  Vi är experter på pappläggning i Borås 

  Våra certifierade och utbildade takläggare ger dig resultat som håller. Vår målsättning är att bygga långsiktiga kundrelationer och det gör vi genom att leverera resultat av hög kvalitet som stämmer överens med våra kunders önskemål.

  Varför ska du välja takpapp? 

  Takpapp fungerar bra som taktäckningsmaterial till de flesta taktyperna, mest effektivt är det dock på tak med låg lutning. Materialet har flera fördelar:

  • Papptak går snabbt och relativt enkelt att lägga. Jobbet kräver ingen byggställning och blir i regel gjort inom en vecka.
  • Papptak går att återvinna då det sorteras som råvara för asfaltsproduktion.
  • Det är kostnadseffektivt eftersom det är billigt och håller länge.
  • Papptak har en nedkylande effekt och kan därför påverka ditt inomhusklimat på ett gynnsamt sätt.

  Få en gratis offert för Takläggning idag!

  Hör av dig till oss så får du en gratis offert för nästa takarbete på 010-551 64 64 eller mejla offert@taklaggare-boras.se

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 010-551 64 64
   Mail: offert@taklaggare-boras.se

   Våra kundgrupper 

   Vi har under vår verksamma tid hjälpt mängder av nöjda kunder med deras tak. Idag genomför vi arbeten för bland annat följande kundgrupper:

   • Privatpersoner – Vi hjälper dig som är privatkund med takrenoveringar, takomläggningar och takunderhåll med fokus på papptak. Om du behöver hjälp med rotavdraget står vi redo att hjälpa till.
   • Bostadsrättsföreningar – Oavsett storleken på föreningen så kan vi hjälpa er med takbesiktningar och takläggning. Kontakta oss så svarar våra takmontörer på frågor om takpapp.
   • Fastighetsägare – Du som är fastighetsägare kan få hjälp av oss med att se över underhållet av dina fastigheters tak. Med takpapp lagd av oss får du ett hållbart resultat som du kan lita på.

   Rotavdrag för billigare takläggning

   Om du vill att vi ska genomföra en omläggning av ditt tak för privat räkning kan du ha rätt att göra rotavdrag. För att du ska få göra avdraget krävs att takläggningen genomförs på din privata bostad. Du kan i sådana fall dra av upp till 30% av arbetskostnaden. När du hör av dig till oss får du en offert där varje utgiftspost finns redovisad. Du kan på så sätt enkelt se exakt hur mycket du kan spara genom att använda rotavdraget.

   Kontakta oss så får du en kostnadsfri offert för nästa takprojekt 

   Du är välkommen att kontakta oss för att prata om ditt takprojekt. Om du har frågor och funderingar står vi självklart redo att hjälpa dig med dem. Efter vårt samtal gör vi en kalkyl för hur mycket ditt takuppdrag kostar, sedan återkopplar vi med en offert helt utan kostnad och krav på motprestation.

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Borås

   Vilket typ av tak ska jag välja?

   De olika taken har olika fördelar och passar bra till olika typer av byggnader, både vad gäller stil och funktion. Vänd dig till oss för att diskutera olika val av material och få en gratis offert.

   Gör ni bara arbeten i Borås?

   Vi finns i Målsryd, som ligger strax utanför Borås, men när vi arbetar kan du hitta oss på lite olika håll. Vi utför arbeten framför allt i Sjuhäradstrakten i Västra Götaland. Det spelar inte så stor roll exakt var du behöver få hjälp med ett tak, vi tar oss gärna dit vi behövs. Exempel på orter där vi kan jobba är Borås, Bollebygd, Fristad, Sandared, Hyssna, Gesebol, Gånghester, Sexdrega och Hultafors.

   Hur vet man om det är dags att lägga om taket?

   Har taket börjat läcka är det hög tid att lägga om taket, men det bästa är om det görs lite tidigare än så. Tecken på att det börjar bli dags är om du hittar fuktfläckar på vinden, om det finns mossa på taket eller om du ser skadade takpannor.

   Går det att få ROT-avdrag?

   ROT-avdrag går att göra vid arbete med takläggning om du är privatperson och äger fastigheten. För mer information om vad som gäller för att få ROT-avdrag kan du kontakta oss eller läsa på Skatteverkets hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Dem hjälpte oss med om & tillbyggnad samt takbyte till vår 1-plansvilla i Arnäsholm, Borås. Enkelt hela vägen med kommunikationen och dessutom mycket trevligt bemötande från deras projektledare Magnus. Lätt att komma överens. Snyggt utfört arbete. Vi rekommenderar starkt!

   Villaägare, Arnäsholm

   Vi anlitadefirman för totalrenovering av tak till vårt hus i Målsryd. De bytte ut taket från grunden, med nya takstolar, takpannor samt skorsten. Arbetet har utförts på ett mycket professionellt sätt och med stor noggrannhet. Trevliga och de gjorde ett utmärkt jobb!

   Erik Y, Målsryd

   Vi var i behov av en fasadrenovering till vår bostadsrättsförening HSB Brotorp i Borås. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Arbetet utfördes inom avtalad tid och resultatet blev jättebra. Fick snabbt och enkelt en fri offert. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem, Borås

   Våra Takprojekt i Borås Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Fastighetshus Borås

   Renovering av tak samt takbyte till HSB. Engelbreksgatan i Borås.

   Takomläggning Villa Äspered

   Omläggning av tak på 1.5 plans villa med svarta tegelpannor i Äspered öster om Borås.

   Takarbete Skola Ulricehamn

   Vi åkte ut till Ulricehamn och utförde takarbeten och omfogning till Bogesundskolan.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 010-551 64 64
    Mail: offert@taklaggare-boras.se