Loading...

Takbyten i Borås

Behöver du Byta Tak? Sjuhärads Tak hjälper dig med takbyten i Boråsregionen & Sjuhäradsbygden med omnejd.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med bl.a.
byta plåttak eller betong- & tegelpannor.

Takbyten

Vi byter bl.a. plåttak, takpannor och taktegel

Takrenoveringar

Mindre arbeten & totalrenovering

Takomläggning

Omläggning av tegel, betong, papptak & plåttak

Behöver du Hjälp med Takbyte?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Är det aktuellt att Byta ut er Takbeklädnad? Vi arbetar i hela Boråsregionen & Sjuhäradsområdet

Proffs på Takbyten i Borås – Vänd dig till oss!

Oavsett om ditt tak bara behöver ett mindre arbete där enstaka takplattor behöver bytas ut, om en större renovering är lämplig eller om du vill byta ut hela taket kan du vända dig till oss. Vi lägger alla sorters takmaterial: tegel, betongpannor, papptak och plåttak. Sjuhärads Tak & Entreprenad AB hjälper dig med takbyten i Västra Götaland. Vi finns utanför Borås, men arbetar i hela Sjuhäradsområdet och kör gärna exempelvis till Kinarumma, Fritsla, Rydal, Sörmarken, Läggared och Hillared.

Varför ni bör välja Sjuhärads Tak & Entreprenad AB

  • Över 15 års erfarenhet inom takbranschen.
  • Takläggare som har stor yrkesskicklighet, är noggranna och punktliga.
  • Vi är vana vid takarbeten på såväl privata bostadshus som kommersiella byggnader som kontor, skolor och kyrkor.
  • Totalentreprenad med brett kontaktnät, inklusive montering av byggnadsställningar i egen regi

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takbyten


Magnus Johanssons
– Projektledare

Nummer: 010-551 64 64
Mail: offert@taklaggare-boras.se

Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takbyten

Är renovering eller takbyte bäst?

Vad som är det bästa alternativet beror på vilket skick taket är. Om taket fungerat bra och bara har mindre skador kan en renovering vara det bästa alternativet. Är det mycket skadat eller om du vill byta till en annan sorts tak är ett byte mer lämpligt. Är du osäker får du gärna kontakta oss på Sjuhärads Tak & Entreprenad AB. Vi kan också göra ett gratis hembesök.

Är det möjligt att få ROT-avdrag?

Är du privatperson och äger den fastighet där arbetet ska göras är det möjligt att få ROT-avdrag på arbetskostnaden vid takbyte. Med ROT-avdrag får du 30 % avdrag på arbetskostnaden. Kostnader för resor, material och liknande ingår inte i ROT-avdraget. För att få mer information om hur ROT-avdraget fungerar kan du kontakta oss eller läsa på Skatteverkets hemsida.

Vilket takmaterial ska jag välja?

Vilket material som är mest lämpligt beror på byggnaden. Dels handlar det om att ha ett tak som stilmässigt passar, dels handlar det om att taket ska tåla väderpåverkan, den lutning som finns och så vidare. En av våra favoriter är papptak som har lång hållbarhet & är prisvärt. Det går att söka på nätet för att få en uppfattning om hur andra löst det och vad som skulle kunna passa ditt hus. Känns det krångligt får du gärna kontakta oss på Sjuhärads Tak & Entreprenad AB så ger vi råd utifrån vår erfarenhet och kunskap.

Jag bor i Olsfors, kan jag anlita er?

Sjuhärads Tak & Entreprenad AB finns i Målsryd utanför Borås och tar arbeten i hela Sjuhäradsområdet och ibland även i andra delar av Västra Götaland. Vi gör gärna arbeten i Olsfors, liksom i till exempel Sandhult, Sparsör, Östermalm, Dannike och Draered. Det är också möjligt att få ett gratis hembesök i hela Sjuhäradsområdet.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Sjuhärads Tak & Entreprenad AB hjälpte oss med om & tillbyggnad samt takbyte till vår 1-plansvilla i Arnäsholm, Borås. Enkelt hela vägen med kommunikationen och dessutom mycket trevligt bemötande från deras projektledare Magnus. Lätt att komma överens. Snyggt utfört arbete. Vi rekommenderar starkt!

Villaägare, Arnäsholm

Vi anlitade Sjuhärads Tak & Entreprenad AB för totalrenovering av tak till vårt hus i Målsryd. De bytte ut taket från grunden, med nya takstolar, takpannor samt skorsten. Arbetet har utförts på ett mycket professionellt sätt och med stor noggrannhet. Trevliga och de gjorde ett utmärkt jobb!

Erik Y, Målsryd

Vi tog hjälp av Sjuhärads Tak & Entreprenad AB då vi var i behov av en fasadrenovering till vår bostadsrättsförening HSB Brotorp i Borås. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Arbetet utfördes inom avtalad tid och resultatet blev jättebra. Fick snabbt och enkelt en fri offert. Vi rekommenderar Sjuhärads!

Styrelsemedlem, Borås

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Borås

Takrenovering Fastighetshus Borås

Sjuhärads Tak utför renovering av tak samt takbyte till HSB. Engelbreksgatan i Borås.

Takomläggning Villa Äspered

Omläggning av tak på 1.5 plans villa med svarta tegelpannor i Äspered öster om Borås.

Takarbete Skola Ulricehamn

Sjuhärads Tak åkte ut till Ulricehamn och utförde takarbeten och omfogning till Bogesundskolan.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takbyte


Magnus Johanssons
– Projektledare

Nummer: 010-551 64 64
Mail: offert@taklaggare-boras.se