Din Takläggare i Borås

Vi hjälper dig med alla sorters takarbeten i Borås med omnejd.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med takomläggning, takrenovering eller takbyten. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Takläggning

Vi lägger om tegel, betong, papp & plåttak

Taksäkerhet

Exempelvis glidskydd, takbryggor & snörasskydd

Takunderhåll

Besiktning, service & underhåll

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Behöver du ett nytt Tak? Välj erfarna Takläggare i Borås

  Ska ni Lägga om Taket? Välj en Trygg Takfirma

  Vi hjälper dig med allt du kan behöva som rör takläggning i Borås med omnejd. Vi arbetar i större delen av Västra Götaland, men framför allt inom Sjuhäradstrakten. Med oss får du totalentreprenad och vi kan vara med från start när du behöver ett nytt tak eller om du har behov av att få ett tak renoverat, omlagt eller utbytt.

  Helhetslösningar inom Takläggning i Borås

  Hos oss får du alltid erfarna takläggare och hantverkare. Vi har 15 års erfarenhet av takläggning och har lagt tak på såväl privata fastigheter som kommersiella. Vi har bland annat anlitats för arbete på kyrkor, skolor och kontorsbyggnader, liksom för arbete på villatak och för bostadsrättsföreningars takläggning. Med kunskap och erfarenhet går det att hålla en hög kvalitet och förebygga problem. Du kan förvänta dig punktlighet och ett noggrant utfört arbete.

  Helhetslösningar – Varför anlita flera när vi kan lösa allt?

  Anlitar du oss får du en totalentreprenör som gärna tar hand om hela projektet från start, inklusive planeringen. Du behöver inte samordna olika hantverkare och få allt att klaffa – vi tar mer än gärna över.

  Aplock av våra Taktjänster

  Få en gratis offert för Takläggning idag!

  Hör av dig till oss så får du en gratis offert för nästa takarbete på 010-551 64 64 eller mejla offert@taklaggare-boras.se

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 010-551 64 64
   Mail: offert@taklaggare-boras.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Borås

   Vilket typ av tak ska jag välja?

   De olika taken har olika fördelar och passar bra till olika typer av byggnader, både vad gäller stil och funktion. Vänd dig till oss för att diskutera olika val av material och få en gratis offert.

   Gör ni bara arbeten i Borås?

   Vi finns i Målsryd, som ligger strax utanför Borås, men när vi arbetar kan du hitta oss på lite olika håll. Vi utför arbeten framför allt i Sjuhäradstrakten i Västra Götaland. Det spelar inte så stor roll exakt var du behöver få hjälp med ett tak, vi tar oss gärna dit vi behövs. Exempel på orter där vi kan jobba är Borås, Bollebygd, Fristad, Sandared, Hyssna, Gesebol, Gånghester, Sexdrega och Hultafors.

   Hur vet man om det är dags att lägga om taket?

   Har taket börjat läcka är det hög tid att lägga om taket, men det bästa är om det görs lite tidigare än så. Tecken på att det börjar bli dags är om du hittar fuktfläckar på vinden, om det finns mossa på taket eller om du ser skadade takpannor.

   Går det att få ROT-avdrag?

   ROT-avdrag går att göra vid arbete med takläggning om du är privatperson och äger fastigheten. För mer information om vad som gäller för att få ROT-avdrag kan du kontakta oss eller läsa på Skatteverkets hemsida.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Dem hjälpte oss med om & tillbyggnad samt takbyte till vår 1-plansvilla i Arnäsholm, Borås. Enkelt hela vägen med kommunikationen och dessutom mycket trevligt bemötande från deras projektledare Magnus. Lätt att komma överens. Snyggt utfört arbete. Vi rekommenderar starkt!

   Villaägare, Arnäsholm

   Vi anlitadefirman för totalrenovering av tak till vårt hus i Målsryd. De bytte ut taket från grunden, med nya takstolar, takpannor samt skorsten. Arbetet har utförts på ett mycket professionellt sätt och med stor noggrannhet. Trevliga och de gjorde ett utmärkt jobb!

   Erik Y, Målsryd

   Vi var i behov av en fasadrenovering till vår bostadsrättsförening HSB Brotorp i Borås. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Arbetet utfördes inom avtalad tid och resultatet blev jättebra. Fick snabbt och enkelt en fri offert. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem, Borås

   Våra Takprojekt i Borås Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Fastighetshus Borås

   Renovering av tak samt takbyte till HSB. Engelbreksgatan i Borås.

   Takomläggning Villa Äspered

   Omläggning av tak på 1.5 plans villa med svarta tegelpannor i Äspered öster om Borås.

   Takarbete Skola Ulricehamn

   Vi åkte ut till Ulricehamn och utförde takarbeten och omfogning till Bogesundskolan.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 010-551 64 64
    Mail: offert@taklaggare-boras.se