Takläggare i Kinna, Marks Kommun

Med vår byggentreprenad blir det enkelt för dig att renovera ditt tak. Vi erbjuder takreparationer och takläggningsarbeten i området kring Kinna & Marks kommun med omnejd.

Takläggning

Våra takläggare lägger om tegel, betong, papp & plåttak. Kontakta oss idag för mer information!

Takrenovering

Dags att renovera taket? Vi hjälper privatpersoner, företag och fastighetsägare.

Takbyte

Dags för att byta takbeklädnad? Hör av dig till oss så berättar vi mer om våra tjänster.

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Söker ni en Takläggare i Kinna, Marks Kommun, Västra Götaland? Vi har lagt tak i bl.a. Gullberg, Kunnahut, Fritsia, Bonared, Björlända, Bobygd, Berghem, Horred, Torestorp m.fl.

  Snabb och kostnadseffektiv renovering av din bostad

  Att göra en takrenovering eller ett takbyte är för många en stor investering som kostar en hel del pengar. Därför känner vi oss stolta över att kunna erbjuda dig en kostnadseffektiv renovering med moderna och smarta lösningar. Vi är experter på att lägga nya tak och erbjuder våra tjänster till alla kundgrupper. Oavsett vilken typ av fastighet du har kan vi således hjälpa dig.

  Anlita oss för:

  • Takläggning och takbyte
  • Takservice
  • Takreparationer
  • Takläggning på tillbyggnad eller nybyggnation
  • Renovering
  • Taksäkerhet, snörasskydd, nockräcken och takstegar

  Boka våra duktiga och kompetenta takläggare idag

  Vi vet vad som krävs för att du ska få ett tak som är riktigt tryggt, säkert och hållbart. Dessutom ser vi till att ditt nya tak alltid är snyggt och att det matchar husets karaktär. Du väljer själv om du vill använda dig av samma takbeläggning som innan eller om du vill byta till något helt nytt. Vi lägger både takpapp, betongpannor, plåttak, tegeltak och mycket mer. Kontakta oss idag så hjälper vi dig i Gullberg, Kunnahut, Fritsia, Bonared, Björlända, Bobygd, Berghem, Horred, Torestorp Oxabäck, Limsjöbackke och Sätila.

  100 % nöjd kundgarant på våra taktjänster

  Vi vill känna oss helt säkra på att du som kund är nöjd. Därför erbjuder vi en 100 % nöjd kundgaranti som du kan använda dig av i samband med att vi utför ett takarbete ute hos dig. Med vår garanti lämnar vi aldrig arbetsplatsen förrän du är helt nöjd med resultatet. Det är bara för dig att be oss stanna kvar om det skulle vara något som du är missnöjd med. Svårare än så är det inte.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 010-551 64 64
   Mail: offert@taklaggare-boras.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Borås

   Vilket typ av tak ska jag välja?

   De olika taken har olika fördelar och passar bra till olika typer av byggnader, både vad gäller stil och funktion. Vänd dig till oss för att diskutera olika val av material och få en gratis offert.

   Gör ni bara arbeten i Borås?

   Vi finns i Målsryd, som ligger strax utanför Borås, men när vi arbetar kan du hitta oss på lite olika håll. Vi utför arbeten framför allt i Sjuhäradstrakten i Västra Götaland. Det spelar inte så stor roll exakt var du behöver få hjälp med ett tak, vi tar oss gärna dit vi behövs. Exempel på orter där vi kan jobba är Borås, Bollebygd, Fristad, Sandared, Hyssna, Gesebol, Gånghester, Sexdrega och Hultafors.

   Hur vet man om det är dags att lägga om taket?

   Har taket börjat läcka är det hög tid att lägga om taket, men det bästa är om det görs lite tidigare än så. Tecken på att det börjar bli dags är om du hittar fuktfläckar på vinden, om det finns mossa på taket eller om du ser skadade takpannor.

   Går det att få ROT-avdrag?

   ROT-avdrag går att göra vid arbete med takläggning om du är privatperson och äger fastigheten. För mer information om vad som gäller för att få ROT-avdrag kan du kontakta oss eller läsa på Skatteverkets hemsida.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 010-551 64 64
    Mail: offert@taklaggare-boras.se