Takläggare i Svenljunga & Sexdrega, Västergötland

Med vår lokala byggentreprenad kan du få hjälp med takläggning, takbyte, takreparation och takrenovering i Svenljunga, Västergötland. Kontakta oss idag för att beställa en gratis offert eller boka gratis platsbesök.

Takläggning

Befinner du dig i Svenljunga med omnejd och är i behov av en seriös byggfirma för din takläggning?

Takrenovering

Vi renoverar tegel, betong, papp- & plåttak. Kontakta oss idag för mer information!

Takbyte

Ska ni byta takbeklädnad? Vi hjälper privatkunder, BRF:er, företag & fastighetsägare i Västra Götaland.

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Dags för en Takomläggning i Svenljunga & Sexdrega, Västra Götaland? Vi har lagt tak i bl.a. Sjuhärad, Sexdrega, Tranemo, Änglarp, Ebbarp, Grimstorp och Rysshult

  Skickliga hantverkare med kompetens i Västra Götaland

  Vi är stolta över att kunna erbjuda dig utbildade hantverkare med stor kompetens inom takläggning. Genom åren har vi arbetat med kunder inom alla kundgrupper, vilket ger oss kunskap och förståelse för dina unika önskemål och behov. Vi arbetar även med många olika fastighetstyper – från villor och sommarstugor till radhus, företag, kontor, flerbostadshus, industrilokaler och mycket mer.

  Heltäckande lösningar för ditt tak

  Med våra helhetslösningar får du en heltäckande takläggning med full service från början till slut. Vi har helhetslösningar som passar de alla flesta kunder, men vi kan också ta fram skräddarsydda lösningar efter just dina behov. Efter ett kostnadsfritt platsbesök kan vi se vad din fastighet har för behov och förutsättningar och sätter därefter ihop en plan på hur vi kan erbjuda dig den bästa hjälpen och servicen. Vi arbetar i Sjuhärad, Sexdrega, Tranemo , Ljungafors, Mårtenstorp, Amundtorp, Änglarp, Ebbarp, Grimstorp och Rysshult.

  Takfirma med totalentreprenad i egen regi

  Visste du att du kan anlita oss för totalentreprenad i samband med din takrenovering? Vi är experter på takrenovering och takbyten, men vi kan också bygga om i din fastighet eller i din villa/lägenhet. När du lägger om ditt tak kan du även passa på att byta golv i hallen eller varför inte förnya köket när du ändå är igång.

  Vi erbjuder:

  • Trevligt bemötande
  • Snabba hantverkare
  • Kunniga takläggare med, lång erfarenhet
  • Kommer i tid
  • Noggranna
  • Takläggning med säkerhet först
  • Miljövänliga och dammfritt

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 010-551 64 64
   Mail: offert@taklaggare-boras.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Borås

   Vilket typ av tak ska jag välja?

   De olika taken har olika fördelar och passar bra till olika typer av byggnader, både vad gäller stil och funktion. Vänd dig till oss för att diskutera olika val av material och få en gratis offert.

   Gör ni bara arbeten i Borås?

   Vi finns i Målsryd, som ligger strax utanför Borås, men när vi arbetar kan du hitta oss på lite olika håll. Vi utför arbeten framför allt i Sjuhäradstrakten i Västra Götaland. Det spelar inte så stor roll exakt var du behöver få hjälp med ett tak, vi tar oss gärna dit vi behövs. Exempel på orter där vi kan jobba är Borås, Bollebygd, Fristad, Sandared, Hyssna, Gesebol, Gånghester, Sexdrega och Hultafors.

   Hur vet man om det är dags att lägga om taket?

   Har taket börjat läcka är det hög tid att lägga om taket, men det bästa är om det görs lite tidigare än så. Tecken på att det börjar bli dags är om du hittar fuktfläckar på vinden, om det finns mossa på taket eller om du ser skadade takpannor.

   Går det att få ROT-avdrag?

   ROT-avdrag går att göra vid arbete med takläggning om du är privatperson och äger fastigheten. För mer information om vad som gäller för att få ROT-avdrag kan du kontakta oss eller läsa på Skatteverkets hemsida.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 010-551 64 64
    Mail: offert@taklaggare-boras.se