Takläggare i Ulricehamn, Västergötland

Det finns flera fördelar med att använda en professionell byggfirma när det är dags att lägga om taket, göra ett takbyte eller få hjälp med takrenovering. I många fall är det fullt möjligt att göra jobbet själv, men utan kunskap och utbildning kommer takarbetet ta betydligt längre tid. Dessutom är det risk för att det uppstår fel.

Takläggning

Låt oss och våra duktiga hantverkare hjälpa dig istället, så kan du luta dig tillbaka med en kopp kaffe!

Takrenovering

Dags för att renovera ert tak? Vi hjälper alla typer av kunder i hela Västra Götaland.

Takbyte

Våra takläggare byter tegel, betong, papp & plåttak. Kontakta oss idag för mer information.

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Söker ni en Takfirma i Ulricehamn, Västra Götaland? Vi har lagt tak i bl.a. Brunnäs, Ubbarp, Timmele, Bottnaryd, Hökerum, Borås, Marbäck och Gällstad m.fl.

  Takrenovering, takläggning och takbyte för alla kundgrupper

  Vårt mål är att kunna erbjuda vår experthjälp till så många kunder i Ulricehamn som möjligt. Därför arbetar vi inte bara med privatpersoners villor, sommarstugor och fritidshus. Vi kan även hjälpa dig som fastighetsägare med hyresfastigheter, flerbostadshus och bostadsrättsföreningar, samt dig som företagare med kontor, butik eller restauranger. Hör av dig till oss idag för en gratis offert på arbetet.

  Lokal takentreprenad nära dig

  Vi rekommenderar att du alltid väljer en lokal takläggare när det är dags att genomföra ett takarbete. Vår byggfirma finns tillgänglig för dig som bor i Ulricehamn, Västergötland, Brunnäs, Ubbarp och Vist, men vi kan även åta oss uppdrag i Timmele, Bottnaryd, Hökerum, Borås, Marbäck och Gällstad. Med oss är inget jobb för stort eller för litet och vi har kunskapen som krävs för att renovera tak på alla fastighetstyper.

  Boka oss med 30 % reducering av arbetskostnaden

  Behöver du hjälp med takläggning på din privata bostad? Då kan du kombinera våra konkurrenskraftiga priser med ROT-avdraget. ROT-avdraget ger dig sammanlagt 30 % rabatt när du vill reducera arbetskostnaden och få ut mer av dina pengar. För att få nyttja avdraget gäller det att du uppfyller de krav som Skatteverket har satt upp. Du är välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om hur avdraget fungerar!

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 010-551 64 64
   Mail: offert@taklaggare-boras.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Borås

   Vilket typ av tak ska jag välja?

   De olika taken har olika fördelar och passar bra till olika typer av byggnader, både vad gäller stil och funktion. Vänd dig till oss för att diskutera olika val av material och få en gratis offert.

   Gör ni bara arbeten i Borås?

   Vi finns i Målsryd, som ligger strax utanför Borås, men när vi arbetar kan du hitta oss på lite olika håll. Vi utför arbeten framför allt i Sjuhäradstrakten i Västra Götaland. Det spelar inte så stor roll exakt var du behöver få hjälp med ett tak, vi tar oss gärna dit vi behövs. Exempel på orter där vi kan jobba är Borås, Bollebygd, Fristad, Sandared, Hyssna, Gesebol, Gånghester, Sexdrega och Hultafors.

   Hur vet man om det är dags att lägga om taket?

   Har taket börjat läcka är det hög tid att lägga om taket, men det bästa är om det görs lite tidigare än så. Tecken på att det börjar bli dags är om du hittar fuktfläckar på vinden, om det finns mossa på taket eller om du ser skadade takpannor.

   Går det att få ROT-avdrag?

   ROT-avdrag går att göra vid arbete med takläggning om du är privatperson och äger fastigheten. För mer information om vad som gäller för att få ROT-avdrag kan du kontakta oss eller läsa på Skatteverkets hemsida.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 010-551 64 64
    Mail: offert@taklaggare-boras.se

    Fri Offert