Takläggare i Bollebygd, Västergötland

Vi är experter på att lägga tak och vet vad som krävs för att du ska få ett resultat som du kan känna dig stolt över. Med vår byggentreprenad kan du få hjälp med både takläggning, takbyte, takservice och takrenoveringar. Inget jobb är för stort eller för litet för våra duktiga och utbildade takläggare.

Takläggning

Söker du en bra byggfirma för din takläggning runt Bollebygd?

Takrenovering

Vi renoverar tegel, betong, papp- & plåttak. Kontakta oss idag för mer information!

Takbyte

Vi byter tak till privatkunder, BRF:er, företag & fastighetsägare i Västra Götaland.

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Dags att Lägga Tak i Bollebygda, Västra Götaland? Du hittar oss i Bollebygd, Västergötland, Borås, Erikstorp, Fjällastorp, Grönkullen, Slätterna, Rävlanda, Olsfors och Hultafors.

  Bekymmersfri takrenovering och takläggning i Västergötland

  Det är inte alltid du behöver genomföra ett komplett takbyte för att få ett tak som håller måttet. Ibland räcker det gott och väl med en riktigt ordentlig takrenovering. Våra erfarna och snabba hantverkare kan hjälpa dig att hitta den bästa lösningen för dig. Vi kommer ut på ett personligt platsbesök och ser vad som behöver göras. Tillsammans ser vi till att du får en takrenovering som passar din fastighet och ett resultat som du kan vara stolt över.

  Taktjänster för alla behov

  Vi har ett stort utbud av taktjänster som passar de allra flesta. Hos oss hittar du kompetenta och utbildade takläggare som erbjuder smarta lösningar för din fastighet. Tack vare vår totalentreprenad i egen regi kan vi även passa på att hjälpa dig med andra renoveringsprojekt när vi ändå är ute på plats.

  Vi erbjuder:

  • Takläggning
  • Takrenovering
  • Takbyte och takreparationer
  • Takservice
  • Förbättrad taksäkerhet
  • Totalentreprenad i egen regi

  Anlita våra duktiga takläggare idag!

  Har ditt tak tappat takpannor, fått flagnande färg eller gått sönder? Då är det viktigt att du hör av dig till oss direkt och att du inte väntar längre. Ett tak som är trasigt kan snabbt börja släppa in vatten, något som kan leda till stora vattenskador om det vill sig illa. Vi finns här för dig när du vill renovera ditt tak, när du vill lägga tak på en nybyggnation eller när du vill byta ut ditt tak mot ett nytt i Bollebygd, Västergötland, Borås, Erikstorp, Fjällastorp, Grönkullen, Slätterna, Rävlanda, Olsfors och Hultafors.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 010-551 64 64
   Mail: offert@taklaggare-boras.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Borås

   Vilket typ av tak ska jag välja?

   De olika taken har olika fördelar och passar bra till olika typer av byggnader, både vad gäller stil och funktion. Vänd dig till oss för att diskutera olika val av material och få en gratis offert.

   Gör ni bara arbeten i Borås?

   Vi finns i Målsryd, som ligger strax utanför Borås, men när vi arbetar kan du hitta oss på lite olika håll. Vi utför arbeten framför allt i Sjuhäradstrakten i Västra Götaland. Det spelar inte så stor roll exakt var du behöver få hjälp med ett tak, vi tar oss gärna dit vi behövs. Exempel på orter där vi kan jobba är Borås, Bollebygd, Fristad, Sandared, Hyssna, Gesebol, Gånghester, Sexdrega och Hultafors.

   Hur vet man om det är dags att lägga om taket?

   Har taket börjat läcka är det hög tid att lägga om taket, men det bästa är om det görs lite tidigare än så. Tecken på att det börjar bli dags är om du hittar fuktfläckar på vinden, om det finns mossa på taket eller om du ser skadade takpannor.

   Går det att få ROT-avdrag?

   ROT-avdrag går att göra vid arbete med takläggning om du är privatperson och äger fastigheten. För mer information om vad som gäller för att få ROT-avdrag kan du kontakta oss eller läsa på Skatteverkets hemsida.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 010-551 64 64
    Mail: offert@taklaggare-boras.se