Takläggare i Herrljunga, Västergötland

Ett helt och hållbart tak är A och O för att du ska slippa läckage, som i sin tur kan leda till mögel- och fuktskador. När det är dags för takläggning, takrenovering eller takreparationer i Herrljunga vill vi att du hör av dig till oss.

Takläggning

Våra takläggare lägger om tegel, betong, papp & plåttak. Kontakta oss idag för mer information!

Takrenovering

Med en professionell takrenovering blir det enkelt för dig att fräscha upp din fastighet!

Takbyte

Dags för att byta takbeklädnad? Vi hjälper alla typer av kunder i Västra Götaland.

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Söker ni en Takfirma i Herrljunga, Västra Götaland? Vi har lagt tak i bl.a. Vreta, Bergagärde, Stenunga, Ebbared, Remmendal m.fl.

  Kunniga takläggare med servicekänsla

  När du väljer vår takentreprenad får du alltid tillgång till de bästa, trevligaste och mest professionella takläggarna i branschen. Vi har lång och gedigen utbildning bakom oss och uppdaterar vår kunskap kontinuerligt för att hålla oss ajour. Med oss får du moderna och effektiva lösningar för ditt tak, oavsett om det är en villa, sommarstuga, hyresfastighet, kommersiell fastighet, butik eller kontor vi arbetar med.

  Kontakta oss för en gratis offert

  Vill du veta hur mycket det kommer kosta dig att renovera eller lägga om ditt tak? Vi är mycket måna om att du ska få planera ditt projekt till punkt och pricka och erbjuder därför kostnadsfria offerter på alla takarbeten. Våra offerter är tydliga och detaljerade, samtidigt som de har ett fast pris och en fast tidsplan. Slå oss en signal idag så berättar vi mer om våra lösningar för dig och din fastighet! Du hittar oss i Herrljunga, Västergötland, Vreta, Bergagärde, Stenunga, Ebbared, Remmendal, Södra Björke, Fåglavik och Vårda.

  ROT-avdrag för privatpersoner

  Som privatperson har du rätt att använda ROT-avdraget och på så vis sänka dina kostnader. Det bästa med ROT-avdraget är att vi tar hand om hela ansökan åt dig och sköter hela kontakten med Skatteverket. Det enda du behöver göra är att ge oss ditt personnummer i samband med bokning.

  Vi erbjuder:

  • Takläggning med fackmannamässigt resultat
  • Takreparation och takservice
  • Takbyte
  • ROT-avdrag med 30 % rabatt
  • Kunniga hantverkare
  • Heltäckande ansvarsförsäkring

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 010-551 64 64
   Mail: offert@taklaggare-boras.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Borås

   Vilket typ av tak ska jag välja?

   De olika taken har olika fördelar och passar bra till olika typer av byggnader, både vad gäller stil och funktion. Vänd dig till oss för att diskutera olika val av material och få en gratis offert.

   Gör ni bara arbeten i Borås?

   Vi finns i Målsryd, som ligger strax utanför Borås, men när vi arbetar kan du hitta oss på lite olika håll. Vi utför arbeten framför allt i Sjuhäradstrakten i Västra Götaland. Det spelar inte så stor roll exakt var du behöver få hjälp med ett tak, vi tar oss gärna dit vi behövs. Exempel på orter där vi kan jobba är Borås, Bollebygd, Fristad, Sandared, Hyssna, Gesebol, Gånghester, Sexdrega och Hultafors.

   Hur vet man om det är dags att lägga om taket?

   Har taket börjat läcka är det hög tid att lägga om taket, men det bästa är om det görs lite tidigare än så. Tecken på att det börjar bli dags är om du hittar fuktfläckar på vinden, om det finns mossa på taket eller om du ser skadade takpannor.

   Går det att få ROT-avdrag?

   ROT-avdrag går att göra vid arbete med takläggning om du är privatperson och äger fastigheten. För mer information om vad som gäller för att få ROT-avdrag kan du kontakta oss eller läsa på Skatteverkets hemsida.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 010-551 64 64
    Mail: offert@taklaggare-boras.se