Takläggare i Tranemo, Västergötland

Befinner du dig i Tranemo, Västergötland, Sjuhärad, Borås, Länghem eller Gudarp och letar efter en seriös och professionell takfirma? Vi är en lokal byggentreprenad med specialkunskaper inom takläggning.. Med oss är inget jobb för stort eller för litet.

Takläggning

Vårt mål är att kunna erbjuda vår experthjälp till så många kunder i Tranemo som möjligt.

Takrenovering

Vi har erfarenhet av att renovera tegel, betong, papp- & plåttak. 

Takbyte

Med våra helhetslösningar får du ett heltäckande takbyte med full service från början till slut.

Behöver du Hjälp med Takläggning?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Dags för en Takomläggning i Tranemo, Västra Götaland? Du hittar oss lokalt i Tranemo med omnejd, vilket även innefattar områden som Berg, Hjärphult, Uddebo, Brandsmo, Algutstorp, Rosenlund, Limmared och Svenljunga

  Boka takrenovering eller takläggning i Västergötland

  Att lägga om eller byta ett tak kräver stor kunskap och erfarenhet, vilket är precis vad du får när du väljer vårt takföretag. Vi har kunskapen som krävs för att byta tegeltak, ytpapp, takpapp och betongpannor, såväl som plåttak och bandtäckt plåt. Med oss får du en snabb och effektiv renovering, samt ett tak som håller i många år. Du får således inte bara en förbättrad livskvalitet, utan höjer också fastighetens värde.

  Totalentreprenad med renovering och takläggning

  Vill du passa på att renovera ditt badrum i samband med din takläggning eller är det kanske fasaden som du vill renovera på en och samma gång? Med vår totalentreprenad får du tillgång till hantverkare inom alla yrkesgrupper, från snickare till golvläggare, målare, VVS-montörer och elektriker. På så sätt behöver du aldrig vända dig till ett annat företag för att få arbetet slutfört. Det räcker helt enkelt med vårt byggfirma!

  Hämta ett gratis platsbesök idag!

  Det är inte alltid lätt att veta vad fastighetens tak behöver för typ av uppfräschning och det är här vi kommer in i bilden. Vi kan inte bara hjälpa dig att byta eller lägga tak när du redan vet vad du vill ha, vi kan också fungera som rådgivare och vägledare. Genom att kontakta oss kan du enkelt boka in ett gratis platsbesök, där en av våra duktiga hantverkare kommer ut till dig och tittar på din fastighet i Berg, Hjärphult, Uddebo, Brandsmo, Algutstorp, Rosenlund, Limmared och Svenljunga.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 010-551 64 64
   Mail: offert@taklaggare-boras.se

   Vanliga frågor Vanliga frågor kring Takläggning i Borås

   Vilket typ av tak ska jag välja?

   De olika taken har olika fördelar och passar bra till olika typer av byggnader, både vad gäller stil och funktion. Vänd dig till oss för att diskutera olika val av material och få en gratis offert.

   Gör ni bara arbeten i Borås?

   Vi finns i Målsryd, som ligger strax utanför Borås, men när vi arbetar kan du hitta oss på lite olika håll. Vi utför arbeten framför allt i Sjuhäradstrakten i Västra Götaland. Det spelar inte så stor roll exakt var du behöver få hjälp med ett tak, vi tar oss gärna dit vi behövs. Exempel på orter där vi kan jobba är Borås, Bollebygd, Fristad, Sandared, Hyssna, Gesebol, Gånghester, Sexdrega och Hultafors.

   Hur vet man om det är dags att lägga om taket?

   Har taket börjat läcka är det hög tid att lägga om taket, men det bästa är om det görs lite tidigare än så. Tecken på att det börjar bli dags är om du hittar fuktfläckar på vinden, om det finns mossa på taket eller om du ser skadade takpannor.

   Går det att få ROT-avdrag?

   ROT-avdrag går att göra vid arbete med takläggning om du är privatperson och äger fastigheten. För mer information om vad som gäller för att få ROT-avdrag kan du kontakta oss eller läsa på Skatteverkets hemsida.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 010-551 64 64
    Mail: offert@taklaggare-boras.se