Loading...


Takföretag i Borås

Sjuhärads Tak & Entreprenad AB är en takläggare som utför alla sorters takarbeten i Borås med omnejd.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med takomläggning, takrenovering eller takbyten. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Byta Takbeklädnad

Takbyten av takpannor, plåttak & papptak

Takomläggning

Takomläggning vid renovering & nybyggnation

Renovera Tak

Takreparationer av större & mindre tak

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


Om vår Takfirma i Borås Välj en trygg och auktoriserad Takmontör

Om Sjuhärads Tak & Entreprenad AB

Sjuhärads Tak & Entreprenad AB är en Takfirma från Målsryd och har över 15 års erfarenhet inom takbranschen. Vi lägger och renoverar tak av alla sorters material, som tegel, betong, plåt och papptak åt privatpersoner, företag, fastighetsägare & BRF:er.

Varför ni bör välja oss vid nästa Takprojekt!

  • Vi erbjuder totalentreprenad och använder vårt breda kontaktnät för arbeten som ligger utanför vårt eget område och därmed lämna över hela processen till oss.
  •  Uthyrning, montering och nedmontering av byggställningar har vi i egen regi.
  • Bra priser och hög service
  • Vi innehar F-Skattesedel och god ekonomi
  • Vi innehar ansvarsförsäkringar och länsförsäkringar

Våra Taktjänster Boka din takrenovering idag!

Byta Tak Vi erbjuder helhetslösningar

Vår specialitet är byten av takbeklädnader. Med totalentreprenad kan vi på Sjuhärads Tak ta över arbetets alla delar och du får en smidig lösning.

Lägga om Tak Utifrån era behov

Sjuhärads Tak & Entreprenad AB arbetar med takläggning av olika material på alla olika typer av byggnader. Vi anpassar oss alltid efter dina behov och önskemål.

Renovera Tak Boka gratis hembesök

Börjar det bli dags för en takrenovering? Sjuhärads Tak kan komma förbi på ett gratis hembesök för att vi tillsammans ska hitta de bästa lösningarna för just ditt tak.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


Magnus Johanssons
– Projektledare

Nummer: 010-551 64 64
Mail: offert@taklaggare-boras.se

Vanliga frågor Allt inom Tak i Borås

Hur vet man om det är dags för en takomläggning?

Har taket börjat läcka är det hög tid att lägga om taket, men det bästa är om det görs lite tidigare än så. Tecken på att det börjar bli dags är om du hittar fuktfläckar på vinden, om det finns mossa på taket eller om du ser skadade takpannor.

Går det att få ROT-avdrag?

ROT-avdrag går att göra vid arbete med takläggning om du är privatperson och äger fastigheten. För mer information om vad som gäller för att få ROT-avdrag kan du kontakta oss eller läsa på Skatteverkets hemsida.

Gör ni bara arbeten i Borås?

Sjuhärads Tak & Entreprenad AB finns i Målsryd, som ligger strax utanför Borås, men när vi arbetar kan du hitta oss på lite olika håll. Vi utför arbeten framför allt i Sjuhäradstrakten i Västra Götaland. Det spelar inte så stor roll exakt var du behöver få hjälp med ett tak, vi tar oss gärna dit vi behövs. Exempel på orter där vi kan jobba är Borås, Bollebygd, Fristad, , Erikstorp, Brämhult, Sandared, Hyssna, Ödenäs, Sexdrega och Hultafors.

Måste jag skaffa bygglov?

Det beror på vilket arbete som ska göras med taket. Överlag behövs bygglov bara om fastigheten kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Känner du dig osäker så kontakta oss.

Recensioner Se vad våra kunder säger

Sjuhärads Tak & Entreprenad AB hjälpte oss med om & tillbyggnad samt takbyte till vår 1-plansvilla i Arnäsholm, Borås. Enkelt hela vägen med kommunikationen och dessutom mycket trevligt bemötande från deras projektledare Magnus. Lätt att komma överens. Snyggt utfört arbete. Vi rekommenderar starkt!

Villaägare, Arnäsholm

Vi anlitade Sjuhärads Tak & Entreprenad AB för totalrenovering av tak till vårt hus i Målsryd. De bytte ut taket från grunden, med nya takstolar, takpannor samt skorsten. Arbetet har utförts på ett mycket professionellt sätt och med stor noggrannhet. Trevliga och de gjorde ett utmärkt jobb!

Erik Y, Målsryd

Vi tog hjälp av Sjuhärads Tak & Entreprenad AB då vi var i behov av en fasadrenovering till vår bostadsrättsförening HSB Brotorp i Borås. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Arbetet utfördes inom avtalad tid och resultatet blev jättebra. Fick snabbt och enkelt en fri offert. Vi rekommenderar Sjuhärads!

Styrelsemedlem, Borås

Våra målgrupper Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare och BRF:er i Borås med omnejd

Privatperson

Sjuhärads Tak & Entreprenad AB har 15 års erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med takarbeten. Vi kan ta hand om hela processen och även vara till hjälp till exempel vid frågor om ROT-avdrag eller ansökan om bygglov.

Fastighetsägare

Äger du fastigheter är det extra viktigt att se över taken och underhålla dem vid behov. Vi på Sjuhärads Tak & Entreprenad AB utför besiktningar och diskuterar lämpliga åtgärder med dig. Alltid gratis offert.

Bostadsrättförening

Sjuhärads Tak & Entreprenad AB kan hjälpa bostadsrättsföreningar till exempel med besiktning av tak, takläggning, renovering och taksäkerhet. Våra erfarna takmontörer svarar gärna på alla era frågor om tak.

Företag

Sjuhärads Tak & Entreprenad AB har under åren hjälpt många företag med takarbeten, på en rad olika typer av fastigheter. Är ni ett företag som behöver få takarbeten utförda så tveka inte att kontakta oss. Vi letar alltid efter nya samarbetspartners!

Våra senaste Projekt Axplock av våra takprojekt i Borås med omnejd

Takrenovering Fastighetshus Borås

Sjuhärads Tak utför renovering av tak samt takbyte till HSB. Engelbreksgatan i Borås.

Takomläggning Villa Äspered

Omläggning av tak på 1.5 plans villa med svarta tegelpannor i Äspered öster om Borås.

Takarbete Skola Ulricehamn

Sjuhärads Tak åkte ut till Ulricehamn och utförde takarbeten och omfogning till Bogesundskolan.

Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa takrenovering


Magnus Johanssons
– Projektledare

Nummer: 010-551 64 64
Mail: offert@taklaggare-boras.se