Takföretag i Borås

Vi är en takläggare som utför alla sorters takarbeten i Borås med omnejd.
Hör av dig till oss om du behöver hjälp med takomläggning, takrenovering eller takbyten. Vi erbjuder alltid kostnadsfritt offert-förslag!

Byta Takbeklädnad

Takbyten av takpannor, plåttak & papptak

Takomläggning

Takomläggning vid renovering & nybyggnation

Renovera Tak

Takreparationer av större & mindre tak

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.


  Om vår Takfirma i Borås Välj en trygg och auktoriserad Takmontör

  Om Takläggaren i Borås

  Vi är en Takfirma från Målsryd och har över 15 års erfarenhet inom takbranschen. Vi lägger och renoverar tak av alla sorters material, som tegel, betong, plåt och papptak åt privatpersoner, företag, fastighetsägare & BRF:er.

  Varför ni bör välja oss vid nästa Takprojekt!

  Våra Taktjänster Boka din takrenovering idag!

  Byta Tak Vi erbjuder helhetslösningar

  Vår specialitet är byten av takbeklädnader. Med totalentreprenad kan vi ta över arbetets alla delar och du får en smidig lösning.

  Lägga om Tak Utifrån era behov

  Vi arbetar med takläggning av olika material på alla olika typer av byggnader. Vi anpassar oss alltid efter dina behov och önskemål.

  Renovera Tak Boka gratis hembesök

  Börjar det bli dags för en takrenovering? Vi kan komma förbi på ett gratis hembesök för att vi tillsammans ska hitta de bästa lösningarna för just ditt tak.

  Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

   Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

   Nicklas
   - Reception

   Nummer: 010-551 64 64
   Mail: offert@taklaggare-boras.se

   Vanliga frågor Allt inom Tak i Borås

   Hur vet man om det är dags för en takomläggning?

   Har taket börjat läcka är det hög tid att lägga om taket, men det bästa är om det görs lite tidigare än så. Tecken på att det börjar bli dags är om du hittar fuktfläckar på vinden, om det finns mossa på taket eller om du ser skadade takpannor.

   Går det att få ROT-avdrag?

   ROT-avdrag går att göra vid arbete med takläggning om du är privatperson och äger fastigheten. För mer information om vad som gäller för att få ROT-avdrag kan du kontakta oss eller läsa på Skatteverkets hemsida.

   Gör ni bara arbeten i Borås?

   Vi finns i Målsryd, som ligger strax utanför Borås, men när vi arbetar kan du hitta oss på lite olika håll. Vi utför arbeten framför allt i Sjuhäradstrakten i Västra Götaland. Det spelar inte så stor roll exakt var du behöver få hjälp med ett tak, vi tar oss gärna dit vi behövs. Exempel på orter där vi kan jobba är Borås, Bollebygd, Fristad, Erikstorp, Brämhult, Sandared, Hyssna, Ödenäs, Sexdrega och Hultafors.

   Måste jag skaffa bygglov?

   Det beror på vilket arbete som ska göras med taket. Överlag behövs bygglov bara om fastigheten kommer ändra storlek eller karaktär. Gäller det bara reparationer behövs inte bygglov. Känner du dig osäker så kontakta oss.

   Recensioner Se vad våra kunder säger

   Dem hjälpte oss med om & tillbyggnad samt takbyte till vår 1-plansvilla i Arnäsholm, Borås. Enkelt hela vägen med kommunikationen och dessutom mycket trevligt bemötande från deras projektledare Magnus. Lätt att komma överens. Snyggt utfört arbete. Vi rekommenderar starkt!

   Villaägare, Arnäsholm

   Vi anlitadefirman för totalrenovering av tak till vårt hus i Målsryd. De bytte ut taket från grunden, med nya takstolar, takpannor samt skorsten. Arbetet har utförts på ett mycket professionellt sätt och med stor noggrannhet. Trevliga och de gjorde ett utmärkt jobb!

   Erik Y, Målsryd

   Vi var i behov av en fasadrenovering till vår bostadsrättsförening HSB Brotorp i Borås. Allt planerades väl och kom med fulla garantier. Arbetet utfördes inom avtalad tid och resultatet blev jättebra. Fick snabbt och enkelt en fri offert. Vi rekommenderar!

   Styrelsemedlem, Borås

   Våra målgrupper Vi har kapacitet att hjälpa både större och mindre uppdragsgivare

   Privatpersoner

   Med 15 års erfarenhet av att hjälpa privatpersoner med takarbeten. Vi kan ta hand om hela processen och även vara till hjälp till exempel vid frågor om ROT-avdrag eller ansökan om bygglov.

   Fastighetsägare

   Äger du fastigheter är det extra viktigt att se över taken och underhålla dem vid behov. Vi utför besiktningar och diskuterar lämpliga åtgärder med dig. Alltid gratis offert.

   Bostadsrättförening

   Vi kan hjälpa bostadsrättsföreningar till exempel med besiktning av tak, takläggning, renovering och taksäkerhet. Våra erfarna takmontörer svarar gärna på alla era frågor om tak.

   Företag

   Vi har under åren hjälpt många företag med takarbeten, på en rad olika typer av fastigheter. Är ni ett företag som behöver få takarbeten utförda så tveka inte att kontakta oss. Vi letar alltid efter nya samarbetspartners!

   Våra Takprojekt i Borås Nedanför kan ni se axplock av våra referensprojekt

   Takrenovering Fastighetshus Borås

   Renovering av tak samt takbyte till HSB. Engelbreksgatan i Borås.

   Takomläggning Villa Äspered

   Omläggning av tak på 1.5 plans villa med svarta tegelpannor i Äspered öster om Borås.

   Takarbete Skola Ulricehamn

   Vi åkte ut till Ulricehamn och utförde takarbeten och omfogning till Bogesundskolan.

   Kontakta oss idag! Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa Takrenovering i Borås!

    Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar

    Nicklas
    - Reception

    Nummer: 010-551 64 64
    Mail: offert@taklaggare-boras.se

    Fri Offert